matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania
sino:
rozwiąż równanie
π
2log
2
[sin(x −
)] = −1
3
30 mar 13:59
J:
1
π
π
√
2
⇔ log
2
[...] = −
⇔ six( x −
) = 2
−0.5
⇔ sin(x −
) =
...
2
3
3
2
30 mar 14:03
sino:
dziękuję !
30 mar 14:43