kombinatoryka
jerey: | | (2n−n)!(2n−1)2n | |
= |
| =(2n−1)2n? |
| | (2n−n)! | |
do tej pory tego nie ogarniam
29 mar 19:07
Damian : z maturki zadani info ?

też tego nie zrobiłem, jak dla mnie był trudny arkusz w porównaniu
chociażby z tym z zeszłego tygodnia...
29 mar 19:15
Damian : zrobiłeś prawdopodobieństwo ?
29 mar 19:16
bezendu:
nadal nie znasz definicji ?
29 mar 19:17
jerey: bezendu znam definicje i potrafię zrobic na liczbach, co innego jest na silniach
29 mar 19:19
Damian : bezendu: robiłeś arkusz ?
29 mar 19:19
bezendu:
Nie robiłem.
29 mar 19:22
Mila:
| | (2n)! | | n!*(n+1)*(n+2)*....(2n) | | (n+1)*(n+2)*....(2n) | |
= |
| = |
| = |
| |
| | n!*n! | | n!*n! | | n! | |
29 mar 22:19