d
melka: 1. liczby 4,10,c sa d;ugosciami trojkata rownoramiennego, oblicz c
2. srednia arytmecztyzna liczb: 3,1,1,0,x,0 jest rowna 2, oblicz x
31 paź 21:13
melka: ?
31 paź 21:24
melka: blagam
31 paź 21:38
Zbronek: masz jakiś pomysł?
31 paź 21:49
melka: no wiem ze srednia sie oblicza dodajac wysztko i dzielac przez ich liczbe
31 paź 21:52
Zbronek: to uczyń to
31 paź 21:56
melka: 3+1+1+0+x+0
−−−−−−−−−−−−−−−− =2
2
5x
−−−−=2
2
31 paź 21:59
Zbronek: a ich liczba to 6
31 paź 22:03
melka: he?

nie rozumiem, matol z majcy jestem
31 paź 22:05
Zbronek: melka ,piszesz przecież maturę próbną
3+1+1+0+x+0
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−=2
6
31 paź 22:05
melka: ahaaa Bozeee pomylka sorry
tak, wiem, nie musicie mi przypominac
31 paź 22:06
Zbronek:
5+x
−−−−−=2
6
31 paź 22:07
melka: 30x=12
31 paź 22:08
Zbronek: 5+x=2*6
5+x=12
x=7
31 paź 22:08
Zbronek: rozumiesz to?
31 paź 22:10
melka: tak
31 paź 22:11
Zbronek: ok.,a 1)
31 paź 22:12
melka: niee
31 paź 22:14
31 paź 22:19
Zbronek: trójkąt równoramienny czym się charakteryzuje?
31 paź 22:19
Zbronek: spoko,kropeczki podały rozw.
31 paź 22:21
melka: no ze ramiona maja te same miary ;>
31 paź 22:23
melka: jak mam obliczyc c, skoro jak podstawie ze jednk ramie np 4cm to drugie musi miec tyle samo ;>
31 paź 22:28
melka: hm?
1 lis 09:04
melka: ?wie ktos
1 lis 12:30