melka
melka: joł

kay α jest ostry i sinα= 1/4. oblicz 3
2tg
2α
zapomnialam po prostu jak sie liczylo...
31 paź 20:55
melka: ?
31 paź 21:16
melka: blagam
31 paź 21:38
melka: naprawde
31 paź 21:53
melka: ekhm
31 paź 22:32
Eta:
| | sin2α | |
tg2α= |
| = ...... dokończ |
| | cos2α | |
31 paź 22:56
melka: 1
−−−
16 1 16 1
−−−−−−−−− = −−− razy −−− = −−−
15 16 15 15
−−
16
?
31 paź 23:01
Eta:
Jesteś maturzystką?.... i nie umiesz wykonać dzielenia ułamków?
31 paź 23:05
melka: umiem −.− mnozy sie przez odwrotnosc drugiego, tylko zle sie tam napisalo...
1 lis 08:57