| 1 | ||
sinx = − | ||
| 2 |
| π | π | |||
x=− | +2kπ v x= π − (− | ) +2kπ
| ||
| 6 | 6 |
| 7 | ||
x= | π+2kπ
| |
| 6 |
| π | ||
tg(x− | )=−√3
| |
| 6 |
| π | π | |||
x− | = − | +kπ
| ||
| 6 | 3 |
| π | ||
x=− | +kπ
| |
| 6 |
| √3 | ||
ctgx≤− | ||
| 3 |
| π | ||
x=− | +kπ
| |
| 3 |
| π | 2 | |||
x∊(− | +kπ, | π+kπ> | ||
| 3 | 3 |
| π | 2 | |||
x∊<− | +kπ, | π+kπ) tak powinno być ![]() | ||
| 3 | 3 |
| 1 | ||
cosx≥ | ||
| 2 |
| π | π | |||
x= | +2kπ v x=− | +2kπ
| ||
| 3 | 3 |
| π | 7 | |||
x∊< | +2kπ, | π+2kπ> | ||
| 3 | 4 |
| π | 5 | |||
x∊< | +2kπ, | π+2kπ> ![]() | ||
| 3 | 3 |