matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trudne
J:
2*2*2*2*2*2*2*2 zapisz w postaci potęgi 3 jak to mam zapisać bo jutro mam z tego sprawdzian
26 mar 19:10
M:
19 paź 06:06
:
=2
8
=(2
8/3
)
3
19 paź 22:26
Stef:
albo 2
8
= 3
a
⇒ a = log
3
2
8
zatem 2
8
= 3
log
3
2
8
19 paź 23:39