matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
napisz wzór funkcji liniowej, której wykres przechodzi przez punkty;
asiek:
A=(0,2) B=(3,0) A=(−3,0) B=(0,3)
25 mar 21:44
asiek:
sporządz wykres tej funkcji
25 mar 21:46
ja:
y=ax+2 podstaw B i wyliczysz a
25 mar 22:30