matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Na prostokącie opisano okrąg.
Grzess12:
Na prostokącie ABCD opisano okrąg. Wiedząc, że A=(0,−4), B=(3,−1), C=(−2,4) wyznacz: a) współrzędne wierzchołka D b) równanie okręgu opisanego na tym prostokącie Bardzo proszę o pomoc
25 mar 19:10