matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiór
lola:
zbiór (−
∞
,−2) u (4,+
∞
) jest zbiorem rozwiązań nierówności
25 mar 18:58
Janek191:
Odp. I x − 1 I > 3 =============
− 2 + 4
2
=
= 1
2
2
4 − (−2)
6
=
= 3
2
2
26 mar 14:49
Janek191:
Odp. I x − 1 I > 3 =============
− 2 + 4
2
=
= 1
2
2
4 − (−2)
6
=
= 3
2
2
26 mar 14:49
nocny marek:
26 mar 15:10
nocny marek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/243629.html
26 mar 15:51