matura zadania.info
Damian: Są już rozwiązania z zadania. info do wczorajszej maturki !
Jak wam poszło ? mi o dziwo wszystko udało się policzyć !

nawet prawdopodobieństwo wyszło
dobrze

!
23 mar 17:19
bezendu:
A skąd mam wiedzieć jak nie mam tam abonamentu ?
23 mar 17:20
Damian: jak chcesz to napisz odp. to ci sprawdzę.
23 mar 17:23
Damian: Prawdopodobieństwo 230/243
23 mar 17:24
23 mar 17:27
bezendu:
1. A=(−1,4) B=(1,4)
2.− 10,10 lub 10,− 10
| | π | | 3π | | 5π | | 7π | |
3. |
| , |
| , |
| , |
| ,0,2π |
| | 4 | | 4 | | 4 | | 4 | |
Nierówność x∊(−
∞,−3>suma{1}{2}
wielomian a=−5 b=14
ciąg 1,2,4
23 mar 17:28
Damian: to wszystko masz dobrze
23 mar 17:32
bezendu:
To fajnie, dowodu nie będę pisał a reszty jeszcze nie mam.
23 mar 17:33
Damian: tu akurat dowód był prosty
23 mar 17:36
zombi: A do stereo odpowiedź jaka jest?
23 mar 17:37
Damian: x= Ha/a +H
23 mar 17:38
zombi: A to pole w trójkąta w analitycznej? Zadanie 5
23 mar 17:43
Damian: Masz dobrze,
23 mar 17:45
zombi: Ta była prostsza od poprzedniej, o wiele.
23 mar 17:49
bezendu:
Jestem tego samego zdania.
23 mar 17:50