Rozwiąż nierówność:
Matejko: Rozwiąż nierówność:
x1+logx=100x2
20 mar 22:39
ICSP: 1. Dziedzina
20 mar 22:43
Maslanek: D: x>0
Logarytmując stronami:
(1+logx)*logx=2log(10x)=2(log10+logx)=2+2logx=2(1+logx)
Do rozwiązania zostaje: (1+logx)*logx=2(1+logx)
20 mar 22:45
ICSP: :(
20 mar 22:45
Maslanek:
20 mar 22:46
Eta:
co tu robi moje

?
20 mar 22:47
Maslanek: Spadło z

ni
20 mar 22:50
Eta:
20 mar 22:50
Maslanek: 
latem bedą nowe
20 mar 22:51
5-latek: Witam
Eta Twoje jest lobo a jego champion
20 mar 22:52
20 mar 22:53
bezendu:
Maślanek wróć do zadania ze średnią bo źle zrobiłeś.
20 mar 22:53
Matejko: a jak jest xlogx−2logx−x+2=0
20 mar 22:54
Maslanek: Prawda
20 mar 22:56
Matejko:
21 mar 10:30