matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
udowodnij tożsamość
mroku:
udowodnij tożsamość
1
1+tg
2
α=
cos
2
α
20 mar 16:59
fizyk:
1
1+tg
2
α=
cos
2
α
sin
2
α
1
1+
=
|*cos
2
α
cos
2
α
cos
2
α
cos
2
α+sin
2
α=1 1=1
20 mar 17:09