matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
log:
log
√
5
+ log2
√
5
= log
7
6
√
5
+ log
7
6
√
7
= robiłem to w ten sposob ale wynik jest zly.. 5log
7
6 + 7log
7
6
20 mar 16:36
J:
= log
7
(5
√
5
*6
√
7
) = log
7
(30
√
35
)
20 mar 16:52