matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgowanie
dalej myslisz ze to banał?:
(2
21
*3
20
)
3
6
61
30 paź 18:40
godzio187:
masakryczny banał
30 paź 18:41
godzio187:
rozwiązuje
30 paź 18:41
godzio187:
najpierw potęgujemy potęgi
2
6
3*3
6
0
2
63
3
60
=
*
=2
2
*3
−1
=
3
6
1*2
6
1
2
61
3
61
1
4
1
4*
=
=1
3
3
3
30 paź 18:45
godzio187:
2
63
*3
60
początek:
3
61
*2
61
30 paź 18:46
dzx:
dzieki
30 paź 18:49