matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to wyznaczyć?:((
zagubiona:
Naszkicuj wykres funkcji oraz podaj dziedzinę, zbiór wartości i max przedziały monotoniczności oraz miejsce zerowe jeśli: a) y=|−|x−2|−3| b) y=−x
2
+4 c) y=
√
|x|−2
+3 d) y=|x
2
−4|−2
19 mar 20:15