matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Kasia:
Licz a=log na dole mały
√
2
1, b= log na dole mały
√
2
1
2
, c=
√
2
l
o
g
m
a
ł
y
√
2
1
,
5
(wszystko od log... na górze)
19 mar 18:58
Eta:
a=log
√
2
1 = 0 b=log
√
2
0,5= −2 c= (
√
2
)
log
√
2
1,5
= 1,5
19 mar 19:25