matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz a i b w(x)=3, w(x)=1
proszę o pomoc :
x
3
−5x
2
−ax+b
18 mar 20:21
5-latek:
Napisz jeszce raz tresc zadania
18 mar 20:26
proszę o pomoc :
wyznacz "a" i "b" gdy w(x)=3; w(x)=1; /*taką treść otrzymałem
18 mar 20:29