matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdzian
olka:
oblicz pole powierzchni ostrosłupa prawidłowego czworokątnego jeśli krawędź boczna ma dł. 30 i tworzy z krawędzią podstawy kąt 45 stopni
18 mar 19:42
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/3424.html
zaapoznaj sie z tym
18 mar 19:44
dero2005:
l = 30 P
c
= a
2
+ 2ah
s
=
18 mar 20:13