matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przepraszam ze wam zawracam glowe ale wazne to jest dla mnie
Pati:
jaka odcieta ma punkt o rzednej 4 nalezacy do wykresu funkcji y=−5x+7
30 paź 14:38
M:
5 maj 10:05
Podstawy Geometrii:
P=)(x,4) y=−5x+7 4=−5x+7 −3=−5x 5x=3
3
x=
5
5 maj 11:53