matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
napiszcie tak abym sobie mogla tylko przepisac :)
Pati:
Sprawdz rachunkiem i graficznie czy punkty A=(1,−1) B=(5,0) C=(3, trzy czwarte) leza na wykresach funkcji danych wzorami a)y=2x−3 b) y= −0,4x +2 c) =−5x+7
30 paź 14:27