Oblicz
sogood: Jak z tym ruszyć? Jak obliczyć? Wiem ciemny jestem...
3 12 * 3 12 + 32 12 * 2 12
17 mar 22:15
Eta:
Musisz zaświecić "lampkę"

3+8=.......
17 mar 22:16
sogood: 11

No ale co mi po tym?

jak ja dalej nie wiem co i jak jak to wgl jest do tego pytania
17 mar 22:19
kaka: ax+ay=ax+y 32=2?
17 mar 22:34
Eta:
√3*√3+√32*√2= √9+√64= 3+8 =11
17 mar 22:42
ZKS:
kaka coś ten wzorek nie działa.
Przykład
32 + 33 = 32 + 3
9 + 27 = 35
36 = 243.
17 mar 22:45
kaka: a kaka śpiąca i pomyliła" +" z" *" dobrze że czuwasznad poprawnością zapisu
17 mar 22:47
ZKS:
17 mar 22:50