matematykaszkolna.pl
Czy jeśli... ? Artur: Do podstawowej matury z matematyki Artura zostało 45dni. Artur jest kompletnym nieukiem z matematyki lecz ma bardzo dobre chęci. Zaczynając od pierwszego tematu czyli od działań na ułamkach spędził dzisiaj na tej stronie ucząc się 1h. Lecz na pewno Artur postara się jeszcze bardziej tym samym spędzając tutaj 3h dziennie. Do matury poświęci około 45dni*3h/dzień= 135 godzin nauki Czy Artur ma jakiekolwiek szanse zdać maturę ? Aha... Artur to ja emotka
17 mar 19:29
Marcin: A dlaczego Artur sobie dopiero teraz przypomniał o maturze? emotka
17 mar 19:30
Radek: do matury zostało 50 dni Arturze.
17 mar 19:32
Marcin: Już go poprawiasz
17 mar 19:34
Artur: @3up uwierz lub nie ale... w sumie i tak nie uwierzysz, a po za tym trochę to wstydliwe @2up 5 dni przed ponoć najlepiej rzucić wszystko dla jasności umysłu bo nauka do przeddzień szkodzi @up niech każdy kto chce poprawia lecz wciąż nie uzyskałem przybliżonych szans na zdanie na te 30%, jak wspomniałem mój poziom to trudniejsze działania na ułamkach i nie wiem czy jest jakikolwiek sens zaczynać przygotowania
17 mar 19:53
Olgaaa: Tak naprawdę najważniejsze, żebyś liczył dużo zadań, ale też nie trać czasu na jakieś prymitywne, ale rób w szczególności te, które sprawiają Ci trudność. Powodzenia emotka Mnie to za rok czeka emotka
17 mar 19:56
5-latek: Artur znasz bajke o TY mi tu nie ..... Jesli znasz to zabieraj sie do roboty i nie pisz postow ktrore nic a nic nie wnosza
17 mar 19:57
Marcin: Jeżeli chcesz zdać tylko na 30%, to jak dla mnie możesz sobie tylko zadania zamknięte ogarnąć emotka
17 mar 20:00
Artur: Wydrukowałem właśnie wszystkie maturki od kiedy weszła ta nowa (10+) i wybrałem tematy które nostalgicznie sie powtarzają, gdyby ktoś miał na oku jeszcze coś istotnego walić śmiało emotka wielomiany nierówności układy równań logarytmy ciąg geom. i arytm. prawdopodobieństwo wszystkie funkcje sinusy i cosinusy Ob Pp P Pb i przekątna figur średnia + mediana pitagoras
17 mar 20:21