matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ułamki
Nika:
4 9/10−2 1/2=
17 mar 17:45
Nika:
6 2/3−3 1/5= 5 7/9−4 2/5= 7 3/4−4 2/7=
17 mar 17:48
Kaaachnaaa:
49/10−5/2=49/10−25/10=24/10=2 4/10=2 2/5
17 mar 17:48