matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Mistrz:
3
√
−
8
27
+
3
√
−
216
125
−
5
√
−
243
32
=
16 mar 23:10
agulka:
8
2
3
√
−
=−
27
3
216
6
3
√
−
=−
125
5
243
3
5
√
−
=−
32
2
2
6
3
2
6
3
−
+(−
)−(−
)=−
−
+
=...
3
5
2
3
5
2
16 mar 23:19