matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wielomiany
Jolanta:
Proszę o pomoc 2x
2
−x
3
−1=0
16 mar 20:05
Radek:
W(1)=0
16 mar 20:06
Marcin:
x=1 daje nam 0. Podziel przez (x−1)
16 mar 20:07
hugo:
horner
16 mar 20:08
Jolanta:
O matko ,ale mnie zaćmiło Dziękuję
16 mar 20:11