matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rach prawd
beginner:
Treść zadania tutaj
http://pastebin.com/f9twTrJf
P(A) = 2% |Omega|=7 P(A) = |A|/[OMEGA] dobrze mysle?
16 mar 17:10
beginner:
ktos pomoze? oblicz ile jest losow na loterii jesli wybierajac losowo jeden z nich, mamy 2% szansy na wygranie jednej z 7 nagród!
16 mar 17:31
beginner:
ponawiam zapytanie, rzuci ktos haczyk?
16 mar 18:15