matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
ola:
3
3/log
√
6
3−log
3
2 * log
2
√
6
16 mar 11:00
...:
zapisz to normalnie ...
16 mar 11:23
J:
... = 3
log
3
√
6
− log
3
√
6
= 3
2log
3
√
6
= (
√
6
)
2
= 6
16 mar 11:29
J:
... na poczatku ma być oczywiście .. = 3
3log
3
√
6
−log
3
√
6
16 mar 11:31