Marcin:
√6−3√3*(63+36
√3)
x
Wiecie jak to ogarnąć?
15 mar 19:38
Piotr 10: (63+36√3)=(6+3√3)2
[(6+3√3)2]0,25=(6+3√3)0,5
a teraz to pod wzór
15 mar 19:41
Piotr 10: wyjdzie chyba, że ta wartość wynosi 3
15 mar 19:42
aaa:
15 mar 19:43
Marcin: Fakt, nie pomyślałem o zwijaniu tego we wzór skróconego mnożenia
15 mar 19:45
Marcin: √6−3√3*
√6+3√3=
√36−27=
√9=3
15 mar 19:47
aaa:
15 mar 19:48
5-latek: Witam
aaa 
)
15 mar 19:49
aaa:
Witam "małolatka"
15 mar 19:50
bezendu:
ten nick już chyba był ? Chyba brakowała alfabetu ?
15 mar 19:53
aaa:
15 mar 19:57
bezendu:
Najlepiej skarpEta
15 mar 19:59
5-latek: aaa Antek jest teraz u mnie na pare dni wiec jest wesolo

A jak tam twoje wnuki (o ile dobrze pamietam to masz ich az troje
15 mar 20:00
aaa:
A może ładniej z tyle pomocy

.... skar
bEta
15 mar 20:04
bezendu:
Tak też może być ale najlepiej Eta !
15 mar 20:11