dobrze ?
kamczatka: |3,4−x|=0,6
3,4−x=0,6 x=2,8 3,4−x= −0,6 x=4
dobrze ?
15 mar 15:55
Radek:
a gdzie spójnik ''lub'' ?
15 mar 15:55
kamczatka: tylko chciałem spytać czy dobrze więc spójnika nie pisałem
15 mar 15:57
J: Spójnik jest najważniejszy.
15 mar 16:00
5-latek: masz miec rozwiazanie pelne wiec pisz te spojniki . Ucz sie tego od razu .
A jak na maturze zapomnisz napisac to co ?
15 mar 16:00
bezendu:
Rozwiązanie piszemy linijka pod linijką, a po drugie co Ty robiłeś w 1 klasie technikum ?
15 mar 16:01