14 mar 19:02
Ajtek:
Z jedynki tryg. zamień sinusa na cosinusa lub odwrotnie.
14 mar 19:18
Cash18: to zrobiłem ale nic sensownego z tego nie wychodzi, więc nie podawałem tego
14 mar 19:22
Ajtek: Niestety Adobe reader mi sfixował i nie odpala mi linka

.
14 mar 19:22
14 mar 19:26
ZKS:
Specjalnie rozpisywałem żeby nie było pytań skąd co się wzięło
| | x | | x | | x | | x | | x | |
cos2( |
| ) − 3sin2( |
| ) = cos2( |
| ) − 1 + cos2( |
| ) − 2sin2( |
| ) = |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | |
| | x | | x | | x | | x | |
2cos2( |
| ) − 2sin2( |
| ) − 1 = 2[cos2( |
| ) − sin2( |
| )] − 1 = |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | |
2cos(x) − 1.
14 mar 19:33
Ajtek:
Cześć
ZKS 
.
14 mar 19:34
ZKS:
Witam
Ajtek.
14 mar 19:34
Cash18: Dzięki! Teraz już widzę

Echh było do zrobienia
14 mar 19:52