matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak liczna musi być próba, aby współczynnik korelacji r=0,6 był istotny?
Luka:
14 mar 18:20
Luka:
jak liczna musi być próba, aby współczynnik korelacji r=0,6 był istotny?
14 mar 18:20
daras:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CDYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fjournal.ue.wroc.pl%2Ffiles%2Fdownload.php%3Far%3D202&ei=Vf4jU5rFEsKRhQf14IDICg&usg=AFQjCNGwAVhcJDVUIB9rXQP3ukupi5-ayg&bvm=bv.62922401,d.ZG4
15 mar 08:19