rozwiąż
Riku175: 2[x−1]=8
−3[x−2]≤−12
Rozwiąż
14 mar 00:28
Qwerty: 2x−2=8
x= 5
−3x+6<−12
x> 6
14 mar 16:01
pigor: .., niestety WIELKA nieprawda
14 mar 18:41
5-latek: tez sie zastanawialem nad tym czy to czesc calkowita czy normalne nawiasy ?
Widzialem przyklad jego gdzie wlasnie takie nawiasy stawial
14 mar 23:23
BoosterXS: a mi sie wydaje, że te jego nawiasy to wartość bezwzględna
14 mar 23:38
5-latek: I to chyba bedzie ten strzal w 10
14 mar 23:43
Marcin: Może lepiej poczekać na samego autora niż strzelać w ciemno, co?
14 mar 23:44