tales
Loka:

Proszę o pomoc

Tw.Talesa.
Oblicz:
|CC
1, jeśli |C
10|=4 |OA|=3 |AA
1|=2
Wiem, że to gimnazjum
13 mar 22:25
Eta:
| 2 | | 3 | |
| = |
| ⇒ |C1C2|=.... |
| |C1C2| | | 4 | |
13 mar 22:32
Loka: teraz pytanie: z czego to wynika?
13 mar 22:35
13 mar 22:40
Loka: a |CC1| i |AA1| to wynika z tego że są równoległe do siebie i dlatego można tak zapisać?
13 mar 22:47
Loka:
13 mar 22:57
Eta: tak
13 mar 22:58
Loka: ok, dziękuję
Eta 
. Chciałam to zrozumieć i nie tworzyć własnych definicji
13 mar 23:03