matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć lub narysować czemu dla sinα = U{p{3}}{2}
kamczatka:
√
3
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć lub narysować czemu dla sinα =
2
α = 60 lub α = 120 ?
13 mar 18:44
kamczatka:
dobra już wiem czemu
13 mar 18:53