matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoc
pomoc:
Jak zrobić zbiór uporządkowanych par? X = {−6, −4, −3} Y = {−3, −2, −1,5} Tak? {−6, −3} ; {−4, −2} ; {−3, −1,5}
13 mar 18:40
Janek191:
To nie wszystko
Tych par będzie 3*3 = 9.
15 mar 08:16