matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
anna:
całka z −4x
2
to ile to?
13 mar 16:39
zawodus:
4
−
x
3
3
13 mar 16:40
zawodus:
+c
13 mar 16:40
anna:
a z 12x? to 6x
2
13 mar 16:43
Janek191:
1
∫ 12x dx = 12 ∫ x dx = 12*
x
2
+ C = 6 x
2
+ C
2
13 mar 17:24