matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Która liczba jest większa?
lolek:
Która liczba jest większa 2
700
, czy 5
300
? 2
700
=4
350
=16
175
5
300
=25
150
=625
75
I co dalej ?
12 mar 20:05
bezendu:
dalej to
https://matematykaszkolna.pl/forum/241381.html
12 mar 20:06
Marcin:
2
7
*
1
0
0
5
3
*
1
0
0
12 mar 20:07