matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pochodna
Laik:
Dobrze to zrobiłem?
1
1
y'=(e
t
g
4
x
)'=e
t
g
4
x
*(tg4x)'=e
t
g
4
x
*
*(4x)'=e
t
g
4
x
*
*4=
cos
2
4x
cos
2
4x
4e
t
g
4
x
cos
2
4x
12 mar 18:53
Krzysiek:
ok
12 mar 20:01