matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równianie
zealot_93:
1
Rozwiązaniem równania
jest x=1−
√
2
i x=1+
√
2
czy sie mylę?
x−2
11 mar 15:00
wredulus_pospolitus:
a gdzie tu równianie widzisz
11 mar 15:03
zealot_93:
1
a sory Rozwiązaniem równania
=x jest x=1−√2 i x=1+√2 czy sie mylę?
x−2
11 mar 15:05