Logarytmy POMOC SZYBKA!!
Kasia: log o podstawie 6 z 4 + log o podstawie 6 z 27 − log o podstawie 6 z 3 =
11 mar 13:18
J: = log64 + log69 = log636 = 2
11 mar 13:20
Kasia: log o podstawie 2 z 8 +log o podst 1/2 z 4 + log o podst 9 z 1/81 − log o podst 16 z 4
11 mar 13:23
J: Dziekuję
11 mar 13:24
Kasia: Dziekuję bardzo
11 mar 13:24
Kasia: Mogł byś mi zrobić jeszcze te zadania I kolejne bym dopisala ?
11 mar 13:25
Kasia: oblicz liczbe . 25 pierwiastek z 5 : na 5 i 3/2 * 5 i 2/3 ale w potędze
11 mar 13:26
11 mar 13:27
11 mar 13:27
J: To ma być: 53/2 ?
11 mar 13:29
Kasia: tak
11 mar 13:30
J: Witaj "Kaja" : Twój zapis ładniejszy
11 mar 13:30
11 mar 13:32
Kaja: Witaj J. Dziękuję
11 mar 13:34
J: Wróć .. tam jest drugi wykładnik 2/3
11 mar 13:35
Kasia: Dziekuje i pozdrawiam
11 mar 13:35
J: = 5
√5 
oczywiście.
11 mar 13:36