Punkty A=(-3, -5) B=(4, -1) C=(-2,3) są wierzchołkami trójkąta równoramiennego.
Patrycja: Punkty A=(−3, −5) B=(4, −1) C=(−2,3) są wierzchołkami trójkąta równoramiennego. Podstawa tego
trójkąta ma długość:
A. √65
B.2 √13 <−− poprawna odpowiedź
C. 10
D. 11
10 mar 17:57
bezendu:
To w czym masz problem ?
Wzór na długość odcinka to znasz ?
10 mar 18:00
Marcin: Jeżeli to zadanie zamknięte, to najłatwiej będzie to sobie po prostu narysować
10 mar 18:01
Patrycja: a no tak

sory, nawet nie pomyslalam o wzorze na dlugosc odcinka

dzieki
10 mar 18:08