geometrai
katarzynka79: Cieciwy AB i CD przecinaja sie w punkci E =45 stopni .Wiedzac ze AE=4,CE=2,ED=3 OBICZ.a) pole
trojkata AEC.b) pole trojkata BED
10 mar 13:47
PW: Cieciwy AB i CD przecinaja sie w punkci E =45 stopni .
Co Ty wypisujesz?
10 mar 13:51
katarzynka79: no tak mam w zadaniu w ponkcie E sie przecinaja .AEC =45 stopni
10 mar 13:54
wredulus:
Rysunek i wzor na.pole trojkata majac dwa boki i kat pomiedzy nimi
10 mar 13:58
katarzynka79: nie mam pojecia jak sie do tego zabrac
10 mar 14:00
5-latek:

narysowac okrag i te cieciwy . Przeciez wiesz co to jest cieciwa
10 mar 14:06
katarzynka79: nie wiem mozesz pomoc?
10 mar 16:37
katarzynka79: moze mi ktos pomoc prosze?
10 mar 19:03