suma
GDA: jak czytac
n
k=1
9 mar 20:46
mietek: suma...
9 mar 20:46
pbp: ale chodzi mi o to k=1 i n
9 mar 20:48
pbp: tak?
9 mar 20:49
pbp: chodzi ci*
9 mar 20:49
Ajtek:
Suma od k=1 do k=n. Tak to mniej więcej było.
9 mar 20:50
mietek: oj tak tak
9 mar 20:51
GDA: tak, dokladnie.
| | | |
Napiszcie jak to sie czyta, np. Jest to suma n elementow, ktora wyraza sie wzorek k | , o |
| | |
takie cos mi chodzi

dzieki z gory
9 mar 20:51
GDA: okey
9 mar 20:52
GDA: dzieki
9 mar 20:52
GDA: a takie cos: oblicz sume
9 mar 20:57
GDA: up
9 mar 21:30