tyr
matmematyka: Oblicz bez uzywania tablic
a)sin1200o+cos(−1880o)
b)4sin120o+tg300o
c)2sin120o−tg240o
d)3cos(−300o)sin45 \cdot tg135o
e)2sin2225o−ctg330o \cdot tg405o
f)10ctg315 osin(−150o)cos225o
29 paź 07:53
matmematyka: Oblicz bez uzwycia tablic
g)sin2cos(−1800o)
−−−−−−−−−−−−−−−
tg(−135o) \cdot ctg405o
h)9sin150o−4cos240o+12sin600o
−−−−−−−−−−−−−−−−−−
3sin(−45−2cos(−420o)
i)tg10o \cdot tg20o \cdot tg30o \cdot tg40o \cdot tg50o \cdot tg60o \cdot
tg70o \cdot tg80o
29 paź 07:54
matmematyka: w ostatnim ma byc mnozenie nie dzielenie
29 paź 07:54