matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wektory. (Fizyka)
bury:
Znajdź wektor jednostkowy n który jest prostopadły jednocześnie do wektora a→ i oś OX. n ⊥ a→ =(3,6,8) ⊥ OX
9 mar 17:52
Krzysiek:
[x,y,z]◯[3,6,8]=0 [x,y,z]◯[1,0,0]=0 i rozwiązujesz
9 mar 18:24