bardzo proszę o szybkie sprawdzenie
marta: bardzo proszę o szybkie sprawdzenie

rozwiąż nierówność −x
2−x+6 ≤0 odp x należy do (−
∞,−3> U <2,+
∞)
x
3−6x
2−3x+18=0 odp. x1=9 , x2=− √2 x3= √2
8 mar 16:56
marta: czy ktoś z was zaczął mi to sprawdzać

proszę
8 mar 17:06
52: nierówność dobrze
8 mar 17:07
marta: serdeczne dzięki
8 mar 17:08
52: a równanie źle...
8 mar 17:08
marta: a jaki wynik powinien być?
8 mar 17:09
marta: już widzę
8 mar 17:11
52: x=6 v x=√3 v x=−√3
8 mar 17:15
marta: x1=6 , x2=− √3 x3= √3 to są odp do tego
8 mar 17:16
52:
8 mar 17:16
marta: dzięki właśnie zauważyłam że wysłałam odpowiedzi z innego zadania
8 mar 17:17
marta: dziękuję za miłą współpracę pozdrawiam
8 mar 17:17