Święto
Antek: Z okazji
Dnia Kobiet dla wszystkich Pań na forum wszystkiego najlepszego ,spelnienia
marzen i jak najmniej trosk w codziennym życiu .

Natomiast Pannom maturzystkom zycze napisania jak najlepiej tego egzaminu
8 mar 14:44
marta: bardzo dziękujemy
8 mar 14:46
marta: proszę o sprawdzenie
marta: znajdź równanie prostej równoległej do prostej y= 3x −4 i przechodzącej przez punkt A
=(1,−5)
y=3x−8 czy jest to dobrze obliczone ?
dawno nie obliczałam zadań z matematyki proszę o sprawdzenie
8 mar 14:47
Antek: Juz zrobione
8 mar 14:50
marta: dzięki
8 mar 14:50
marta: a oblicz logarytm 1/27 9 to x=−2/3
8 mar 14:52
Marcin: Tak
8 mar 14:58
marta: dzięki
8 mar 14:59
Antek: | | 1 | | 2 | |
to log3−3*32=− |
| *2 log3= − |
| |
| | 3 | | 3 | |
| | 1 | |
Mozesz sobie zapamietac taki wzor loganbm= |
| *m loga b Bardzo czesto sie |
| | n | |
przydaje
8 mar 15:00
Antek: | | 1 | | 2 | |
Ktos ukradl mi trojke bo mialo byc = − |
| *2log33 = − |
|  ) |
| | 3 | | 3 | |
8 mar 15:03
marta: ok , bardzo dziękuję
8 mar 15:04
marta: ja troszeczkę inną metodą obliczam z x −em ale też skutecznie
8 mar 15:06
Antek:
8 mar 15:10
Mila:
Dziekuję

.
8 mar 16:19
Olcia: Dziękuję ^^ (Życzenia o zdanej maturze się na pewno przydadzą) ^^
8 mar 16:21
Lala: dziękuję
8 mar 16:37
Trivial:

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia Pań.
8 mar 17:05
asdf: Wszystkiego najlepszego Kobiety − bo 8 marca!
8 mar 20:17