zadanie
ojjojjoj: liczba 125u−{2}{3} jest równa
7 mar 17:15
Marcin: | | 2 | |
125− |
| ?  |
| | 3 | |
7 mar 17:16
ojjojjoj: 125 do potęgi minus 23
7 mar 17:37
Marcin: | 1 | |
| wyliczysz?  |
| 3√1252 | |
7 mar 17:42
ojjojjoj: nie
7 mar 17:44
Hajtowy: Spróbuj, łatwe jest....
7 mar 17:45
Marcin: | | 1 | |
a |
| ?  |
| | 3√15625 | |
7 mar 17:46
Hajtowy: | 1 | | 1 | | 1 | |
| = |
| = |
| =0, ......  |
| 3√15625 | | √625 | | ... | |
7 mar 17:48
ojjojjoj: ok,dziekuje
7 mar 17:53
Marcin: | | 1 | |
x= |
| , czemu przyrównujesz to do 0? |
| | 25 | |
7 mar 17:57
Hajtowy: Nie przyrównuję tego do zera
| 1 | |
| =0,04  |
| 25 | |
Tam był przecinek i kropeczki
7 mar 18:13