matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi
problem_matematyczny:
1
1
√
2
x
2
x
y= (
)
x *
jak to skrócić
2
2
4
1
1
jak jest
to
x jest potęgą tylko nie umiałam zapisać..
2
2
7 mar 17:10
Alfa:
1
√
2
x
*2
x
1
√
2
x
*2
x
(
)
(1/2)x
*
=
*
= 2
x−2
2
4
√
2
x
2
2
7 mar 17:22
problem_matematyczny:
ooo dzięki
7 mar 17:26