matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
ania:
27
l
o
g
3
2
−
1
/
3
28 paź 19:08
Eta:
27= 3
3
a
log
a
b
= b (3
3
)
log
3
2 − 1/3
= 3
3log
3
2−1
= 3
log
3
2
3
*3
−1
= 2
3
*
1
3
=
8
3
29 paź 01:55